search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:05
MENU CLOSE

Κατερίνα Τσάβαλου: Τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη και τα ενοχλητικά σχόλια στα social media (Video)

30.12.2020 12:14
Κατερίνα Τσάβαλου: Τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη και τα ενοχλητικά σχόλια στα social media (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στα κιλά που πήρε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, ενώ εξέφρασε την ενόχλησή της για τα σχόλια που λαμβάνει συχνά στα social media, με αφορμή το βάρος της. 

«Η εγκυμοσύνη μου έβγαλε θυροειδή, υποθυρεοειδισμό και ήμουνα πρησμένη τέρμα. Μου έλεγε ο γιατρός να περπατήσω λίγο, αλλά δεν μπορούσα. Έκανα τρία βήματα και ήμουν χάλια. Πήρα 25 κιλά. Εντάξει, το έζησα και εγώ, δηλαδή έτρωγα, όπως έτρωγα πριν αλλά τώρα έπαιρνα κιλά.

Αυτό το πράγμα με τα social media δεν το μπορώ. Για τα κιλά μου, αν πήρα, αν τα έχασα… Πολλές φορές ανεβάζω μια φωτογραφία και μου λένε: “πρησμένη είσαι”, “βλέπω έχεις κοιλιά, περιμένουμε το δεύτερο;”. Είχα αναγκαστεί και ανέβασα ένα story, που δεν το κάνω, και είπα ότι έχω σπαστική κολίτιδα», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:04