search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:44
MENU CLOSE

Γιώργος Στύλιος: Ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής που είχε αποπεμφθεί άρον-άρον από την κυβέρνηση Σαμαρά

04.01.2021 15:36
Γιώργος Στύλιος: Ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής που είχε αποπεμφθεί άρον-άρον από την κυβέρνηση Σαμαρά - Media

 

Στα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που προέκυψε από τον ανασχηματισμό, περιλαμβάνεται και ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ, Γιώργος Στύλιος, ο οποίος είχε κάνει και μια πολύ σύντομη θητεία στο υπουργείο Παιδείας, επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Στύλιος είχε οριστεί υφυπουργός Παιδείας το Σεπτέμβριο του 2014, όταν είχε παραιτηθεί ο Κώστας Κουκοδήμος. Ωστόσο, η θητεία του στο υπουργείο Παιδείας έμελλε να είναι πολύ σύντομη.

Το Νοέμβριο του 2014 ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε την παραίτησή του, όταν, στη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή και απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, της είχε πει «ακούστε εδώ, κυρία Κανέλλη. Εσείς θέλετε Κασιδιάρη».

Παραίτηση με… εντολή Σαμαρά

Μάλιστα, τη φράση αυτή προς το θύμα της δημόσιας επίθεσης του πρώην βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή την επανέλαβε ακόμη δυο φορές, λίγο πριν προσπαθήσει να το μαζέψει λέγοντας ότι «εγώ όμως δεν θα γίνω».

Η φράση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ο Σαμαράς ζήτησε την παραίτηση του υφυπουργού, ο Στύλιος την έδωσε και το πράγμα εκτονώθηκε. Τώρα ο βουλευτής έχει μια νέα ευκαιρία για μακροημέρευση σε υπουργικό θώκο, καθώς ορίστηκε υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:43