search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:32
MENU CLOSE

Αμάρυνθος: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος που βούτηξε να πιάσει τον σταυρό (Video)

07.01.2021 11:51
Αμάρυνθος: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος που βούτηξε να πιάσει τον σταυρό (Video) - Media

Aποφάσισε – κόντρα στην απαγόρευση – να βουτήξει για να πιάσει τον Σταυρό. Έκανε τη βουτιά του σε ένα επικίνδυνο μέρος με βράχια. Τώρα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Την πόρτα του χειρουργείου στο ΚΑΤ πέρασε χθες το βράδυ ο 25χρονος ο οποίος το πρωί ανήμερα των Θεοφανείων τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Ο 25χρονος μαζί με τον πατέρα του ξεκίνησαν από τη Δροσιά Ευβοίας όπου μένουν για να πάνε στην Αμάρυνθο προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο Σταυρό.

Όπως λένε κάτοικοι της Αμαρύνθου, ουδέποτε στο παρελθόν έριχνε ο παπάς τον Τίμιο Σταυρό από το συγκεκριμένο σημείο αφού ακριβώς μέσα στο νερό υπάρχουν βράχια.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα βαρύ περιστατικό τραυματισμού της σπονδυλικής στήλης, το οποίο οι γιατροί του ΚΑΤ παρακολουθούν επισταμένως από το απόγευμα της Τετάρτης που έγινε η διακομιδή του ασθενή από το νοσοκομείο Χαλκίδας και η εισαγωγή του στο ΚΑΤ.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου η διάγνωση των γιατρών μιλούσε για τετραπληγία συνεπεία του κατάγματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31