search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04
MENU CLOSE

Ραχόι: Η Ισπανία δε θα ζητήσει βοήθεια αυτό το Σαββατοκύριακο

02.10.2012 14:10
Ραχόι: Η Ισπανία δε θα ζητήσει βοήθεια αυτό το Σαββατοκύριακο - Media

Η Ισπανία δεν πρόκειται να ζητήσει βοήθεια αυτό ο Σαββατοκύριακο, φέρεται να δήλωσε κατά την διάρκεια δείπνου που είχε με τους ηγέτες των αυτόνομων περιφερειών της χώρας και μελών του κόμματός του ο πρωθυπουργός της χώρας, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο δημοσίευμα του ισπανικού πρακτορείου Europa Press.

Η Ισπανία δεν πρόκειται να ζητήσει βοήθεια αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρεται να δήλωσε κατά την διάρκεια δείπνου που είχε με τους ηγέτες των αυτόνομων περιφερειών της χώρας και μελών του κόμματός του ο πρωθυπουργός της χώρας, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο δημοσίευμα του ισπανικού πρακτορείου Europa Press.

«Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε στους ηγέτες των ισπανικών περιφερειών ότι σχεδιάζει να ζητήσει βοήθεια από την ευρωζώνη αυτό το Σαββατοκύριακο για την ενεργοποίηση του προγράμματος αγοράς ομολόγων από την ΕΚΤ», φέρεται να αποκάλυψαν στο ισπανικό πρακτορείο πηγές με γνώση του θέματος.

Σημειώνεται ότι αργά τη Δευτέρα ευρωπαίοι αξιωματούχοι δήλωσαν στο Reuters πως η Ισπανία είναι έτοιμη να ζητήσει βοήθεια έως την επόμενη εβδομάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04