search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:49
MENU CLOSE

Μόνος, μετά από δύο χρόνια γάμου, ο Γιάννης Μπουτάρης

14.01.2021 17:02
Μόνος, μετά από δύο χρόνια γάμου, ο Γιάννης Μπουτάρης - Media
 
Δεν «περπάτησε» ο γάμος του Γιάννη Μπουτάρη με τη Μαρία Ιωαννίδου, που έγινε προ διετίας, και τώρα πλέον ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης μένει μόνος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
 
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», μέρος της οποίας αναπαράγει το newpost.gr. o Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι ο γάμος που έκανε προ διετίας «απέτυχε», ενώ όσον αφορά στις γυναίκες με τις οποίες έκανε σχέση είπε ότι «δεν μπορώ να πιάσω γκόμενα χωρίς να ερωτευτώ».
 
Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Μπουτάρη-Ιωαννίδου, παντρεύτηκε το 2018 και ζούσε μέχρι πρότινος σε ένα διαμέρισμα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με τα δύο παιδιά της Μαρίας Ιωαννίδου.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος είπε για το θέμα στη συνέντευξη:
 
  • Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου;
«Το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος».
 
  • Πόσες φορές ερωτεύτηκες;
«Όσες σχέσεις είχα. Κάμποσες στη διάρκεια του διαζυγίου μου. Ερωτευόμουνα. Δεν μπορώ να πιάσω γκόμενα χωρίς να ερωτευτώ. Ο έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη, και η αγάπη είναι σεβασμός, εκτίμηση, ένα σωρό πράγματα. Έτσι διατηρείται και ο έρωτας. Υπάρχει ο έρωτας ο οποίος σήμερα σε χτυπάει στο κεφάλι και μετά από λίγο χάνεται. Και υπάρχει ο έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη. Εγώ έζησα και τα δύο».
 
  • Τώρα με καινούρια σχέση;
«Τώρα δεν είμαι με καμία. Η γυναίκα που αγαπούσα πέθανε. Μ’ αυτήν ήμουν ερωτευμένος από τα δεκαέξι μου. Κάναμε παιδιά, εγγόνια, χωρίσαμε. Κοντά δέκα χρόνια χωρισμένοι και μετά ξανασμίξαμε. Η τελευταία φάση αυτής της σχέσης ήταν η καλύτερη».
 
  • Τώρα μόνος;
«Μόνος μένω. Παντρεύτηκα ξανά πριν από δύο χρόνια, αλλά ο γάμος απέτυχε».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35