search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:07
MENU CLOSE

Τιτίκα Σαριγκούλη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε την αιτία θανάτου (Video)

23.01.2021 10:19
Τιτίκα Σαριγκούλη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε την αιτία θανάτου (Video) - Media

 

Tα αίτια θανάτου της αγαπημένες γιαγιάς Τιτίκας Σαριγκούλη αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

«Αντίο αγαπημένη μου Τιτίκα..Γνήσια αγωνίστρια, εμβληματική φυσιογνωμία, χιουμορίστα, εργατική, φιλότιμη,μαχητικη. Εγινες πασίγνωστη και αγαπητή μεγάλη αλλά αυτό σε γέμισε ευτυχία… παίξαμε μαζί τα γεροντακια στον ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ και σε ταινιες…Στο Σωματειο και στο ΤΆΣΕΗ πάντα πρώτη και  μπροστά.. Θα σε θυμάμαι πάντα γλυκιά μου γελαστή Τιτίκα. Έφυγες σήμερα μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό. Στις γιορτές ήσουνα μια χαρά.. Καλό ταξίδι», έγραψε χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η αξιόλογη ηθοποιός και συγγραφέας έφυγε χθες από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

Η κηδεία της θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, στο 3ο Νεκροταφείο.

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο»

Η Τιτίκα Σαριγκούλη είχε δηλώσει πως δεν παντρεύτηκε ποτέ επειδή «δεν ήθελε συνέταιρο στην ελευθερία της».

«Δεν δέχθηκα ποτέ πρόταση γάμου. Ποιος θα βάλει στο κεφάλι του ένα διάολο; Ποιος μπορεί να ζήσει με 452 ευρώ σύνταξη; Εγώ όμως πλήρωνα για να πάρω μια σύνταξη να ζήσω ευπρεπώς. Δουλεύω για να μπορέσω να ζήσω. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ρώτησε κανείς όταν γεννήθηκα αν φοβάμαι τη ζωή;», είχε πει χαρακτηριστικά η Τιτίκα Σαριγκούλη.

KKE: Αεικίνητη, γεμάτη ζωντάνια

«Αποχαιρετούμε με θλίψη την αγαπημένη ηθοποιό και συγγραφέα Τιτίκα Σαριγκούλη, που για 60 χρόνια υπηρέτησε με πάθος την τέχνη της μέσα από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Αεικίνητη, γεμάτη ζωντάνια και με καινούργια πάντα σχέδια, για την επόμενη καλλιτεχνική της δουλειά, η Τιτίκα είχε μια γεμάτη και δημιουργική ζωή ως την τελευταία της πνοή… Προσωπικότητα ξεχωριστή, πηγαία, ανυπόταχτη, με ισχυρή θέληση και πείσμα όπως ήταν, δεν έχανε ευκαιρία για να δηλώσει με παρρησία την προσήλωσή της στην κομμουνιστική ιδεολογία, να υπερασπιστεί την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος και του πρώτου εργατικού κράτους, της Σοβιετικής Ένωσης, να στηλιτεύσει με λόγια τσεκουράτα την αστική πολιτική υποστηρίζοντας με σθένος τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας» σημειώνει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της και τους φίλους της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06