search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Απάντηση Σεφερλή σε Λαμπάτο: Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί (Video)

29.01.2021 12:08
Απάντηση Σεφερλή σε Λαμπάτο: Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί (Video) - Media

 

Απάντηση, μέσω του δικηγόρου του, έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής στις καταγγελίες του Γιώργου Λαμπότη ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου», του έριχνε πραγματικά χαστούκια.

«Ο ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Είχε βγει και το 2019 σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί αυτοί και έκανε αγωγή. Η αγωγή αυτή έχει δικαστεί και δημοσιευτεί», δήλωσε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή Happy Day, ο δικηγόρος του Μάρκου ΣεφερλήΜιχάλης Σαρρής.

«Σε ένα δικαστήριο που ο κ. Λαμπάτος κλητεύθηκε νόμιμα και δεν ήρθε καν, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του, τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη του κ. Σεφερλή, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική αποζημίωση. Με τη βούλα του δικαστηρίου έχουν κριθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί», πρόσθεσε ο Μιχάλης Σαρρής.

«Με λύπη μου λέω ότι όχι μόνο ο κ. Λαμπάτος δεν έπραξε αυτά που το δικαστήριο τον υποχρέωσε, αλλά από εσάς μαθαίνω ότι επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς», κατέληξε.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λαμπάτος παρενέβη στη συνέχεια και υποστήριξε ότι σήμερα μαθαίνει πως έχει καταδικαστεί για συκοφαντία εναντίον του Μάρκου Σεφερλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01