search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Kim Kardashian: Πώς μια φωτογραφία με μπικίνι λέει πολλά για τη σχέση της με τον Kanye West (Photo)

01.02.2021 15:12
Kim Kardashian: Πώς μια φωτογραφία με μπικίνι λέει πολλά για τη σχέση της με τον Kanye West (Photo) - Media

 

Για όσους δεν ασχολούνται ιδιαιτέρως με τα νέα των celebrities, ας ενημερωθούν ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που μοιάζουν επιβεβαιωμένες από διάφορες πλευρές, το ζεύγος των Kim Kardashian και Kanye West βαίνει ταχέως προς διαζύγιο, ή, τέλος πάντων, συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσουν.

Οι λόγοι του χωρισμού δεν είναι απολύτως ξεκάθαροι ακόμα, αν και φαίνεται ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West ζουν χωριστά το τελευταίο διάστημα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο μέρη φαίνεται ότι δεν έχουν σοβαρές προστριβές και αντιπαλότητες και ότι το διαζύγιο -αν και όταν βγει- θα είναι συναινετικό.

Τις πληροφορίες αυτές φαίνεται ότι επιβεβαίωσε με τον τρόπο της η Kim Kardashian μέσω μιας φωτογραφίας της με μπικίνι που ανέβασε στο Instagram, στην οποία εκτός από τα μικροσκοπικά κομμάτια υφάσματος, επέλεξε να φορέσει και ένα ζευγάρι παπούτσια Yeezy, της φίρμας του Kanye West.

Η κίνησή της αυτή φαίνεται ότι καταδεικνύει ότι παρά το επερχόμενο διαζύγιο το ζευγάρι έχει καλές σχέσεις. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η Kim ήδη έχει συμβουλευτεί δικηγόρους και συμβούλους, ώστε η περιουσία του ζεύγους να μοιραστεί δίκαια και να μην υπάρξουν προβλήματα σε αυτό τον τομέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52