search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Κεδίκογλου: Γιορτές Ρομά προκάλεσαν την έξαρση των κρουσμάτων στη Χαλκίδα

02.02.2021 11:01
Κεδίκογλου: Γιορτές Ρομά προκάλεσαν την έξαρση των κρουσμάτων στη Χαλκίδα - Media

 

Σε δύο μαζώξεις Ρομά βλέπει την πηγή του κακού στη Χαλκίδα, όπου υπήρξε έξαρση της πανδημίας, ο Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

«Είχαμε δύο ατυχή συμβάντα, που συνδέονται με την κοινότητα Ρομά που έχουμε στην περιοχή μας. Είχαν κάτι γιορτές, όπου δεν τηρήθηκαν ούτε στοιχειωδώς οι κανόνες και ευθύνονται ως έναν μεγάλο βαθμό για την αύξηση των κρουσμάτων», δήλωσε ο βουλευτής Εύβοιας.

Ο ίδιος περιέγραψε μια δραματική κατάσταση στην περιοχή του, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση: «Οι έμποροι είναι στα όριά τους. Εδώ, είναι πιο επικτακτικό το ζήτημα. Έχουν χειμωνιατικο στοκ, αν δεν το διαθέσουν, θα βρεθούν στα πρόθυρα της καταστροφής».

Αναφορικά με την εστίαση, είπε: «Η εστίαση, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η παραλία της Χαλκίδας, από Αρτάκη μέχρι Ερέτρια, είναι ένα μεγάλο ποσοστό της οικονομικής ζωής του νομού. Όλο αυτο έχει χαθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35