search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:53
MENU CLOSE

Μπήκε στο αεροπλάνο με ένα βαθύ αποκαλυπτικό μπούστο και η αεροσυνοδός έγινε έξαλλη (Photos)

02.02.2021 14:15
Μπήκε στο αεροπλάνο με ένα βαθύ αποκαλυπτικό μπούστο και η αεροσυνοδός έγινε έξαλλη (Photos) - Media

 

Η πτήση των αερογραμμών χαμηλού κόστους «Jetstar» από τη Χρυσή Ακτή προς τη Μελβούρνη της Αυστραλίας τα είχε όλα. Μια γνωστή influencer η οποία μπήκε στο αεροπλάνο φορώντας ένα βαθύ αποκαλυπτικό μπούστο, μια εξαγριωμένη αεροσυνοδό που της έκανε παρατήρηση και μπόλικο καυγά. 
Καθώς η influencer Ιζαμπέλ Ελεανόρ μπήκε στο αεροπλάνο η αεροσυνοδός γύρισε έξαλλη και την είπε ειρωνικά: «Δεν μπορείς να φοράς μπικίνι εδώ μέσα.» Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε η Ιζαμπέλ απάντησε σε ανάλογο ύφος και κουβέντα στη κουβέντα οι δυο γυναίκες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. 


Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν όταν η Ιζαμπέλ φόρεσε ένα ελαφρύ μπουφάν και η πτήση έγινε κανονικά. Όμως η Ιζαμπέλ το χρωστούσε και αμέσως μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ανέβασε στο instagram μια ιστορία. «Εν έτει 2021, θα έπρεπε καθένας μας να φοράει ό,τι θέλει. Το ντύσιμο μου δεν ήταν ούτε ακατάλληλο ούτε αποκαλυπτικό. Ίσως να είχα διαφορετική αντιμετώπιση εάν είχα μικρότερο στήθος ή ήμουν άντρας.» έγραψε και μάλιστα έκανε tag και την αεροπορική εταιρία. 

Οι χιλιάδες ακόλουθοι της στο instagram εξαγριώθηκαν και άρχισαν να κατηγορούν την εταιρία που επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές. Μάλιστα ύστερα από λίγες ώρες η εταιρία Jetstar αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη και να τονίσει ότι δεν εγκρίνει τέτοιες συμπεριφορές όπως της αεροσυνοδού υπαλλήλου της.

 


Απάντηση έδωσε όμως και η Ιζαμπέλ η οποία στην επόμενη φωτογραφία που ανέβασε είχε ντυθεί σαν τον Μπέρνι Σάντερς με τζάκετ, κασκόλ και γάντια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:53