search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:55
MENU CLOSE

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: Ο κορωνοϊός τρέχει – Πήραμε έγκαιρα μέτρα και θα αποδώσουν

13.02.2021 15:52
Εξαδάκτυλος: Το 8% του πληθυσμού έχει ανοσία - Δεν ξέρουμε για πόσο (Video) - Media

 

Για την προσωπική του εμπειρία με τον κορωνοϊό, στον οποίο βρέθηκε θετικός, 10 ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο, μίλησε στην τηλεόραση του Open ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. 

 Όπως είπε ακόμη δεν γνωρίζει πού κόλλησε κορωνοϊό και σημείωσε ότι τα συμπτώματα παραπέμπουν σε απλό κρυολόγημα.

«Τα πρώτα συμπτώματα όταν νοσείς δεν πρέπει να τα αγνοείς γιατί μπορεί να κολλήσει τους γύρω του. Κι ίσως ο ιός εξελιχθεί και σε πνευμονία. Εκείνο το πρωί ένιωθα άσχημα αλλά είχα μικρό ιικό φορτίο», είπε.

Σχολιάζοντας το αν θα προλάβουμε να ανακόψουμε το κύμα του κορωνοϊού και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι τα μέτρα έχουν παρθεί έγκαιρα και θα αποδώσουν.

«Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη στην Ελλάδα ανιχνεύτηκε σε ελάχιστους. Ο ιός τρέχει κι εμείς προσπαθούμε να τον αναχαιτίσουμε για αυτό πήραμε μέτρα» τόνισε ενώ σημείωσε ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει τουρισμός, αφού τον Μάρτιο αναμένονται πολλές δόσεις του εμβολίου και  θα έχουμε έναν ικανό εμβολιασμό του πληθυσμού μέχρι το Πάσχα», ανέφερε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:55