search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:21
MENU CLOSE

Οι 17 σπουδαστές του «House of Fame La Academia»

14.02.2021 14:19
Οι 17 σπουδαστές του «House of Fame La Academia» - Media

 

«Ο δρόμος για τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ, το House of Fame άνοιξε, το σόου ξεκινάει.»

Με αυτό το σλόγκαν κάνει πρεμιέρα το «House of Fame La Academia», την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17:15 το απόγευμα.

Τέσσερα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αναλαμβάνουν έναν ρόλο διαφορετικό, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος παίρνουν θέση για πρώτη φορά μαζί στην κριτική επιτροπή.

Το μουσικό ριάλιτι έρχεται στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο το οποίο θα μας συστήσει τα πρόσωπα που πήραν το εισιτήριο για την πιο fun μουσική Ακαδημία.

Γνωρίστε τους παίκτες του «House of Fame La Academia» με την παραγωγή του talent show να μας τους συστήσει λίγο πριν εμφανιστούν στις οθόνες μας.

Οι 17 συμμετέχοντες είναι οι: Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Θέμης, Μαριάννα Κάρα, Βένια Καραγιαννίδου, Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Χρύσα Μαλακόζη, Άλεξ Μαντή, Κόνη Μπιζιντή, Αναστασία Μπίσυλα, Γιώργος Ντίνος, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Έλενα Ροϊνού, Γιώργος Σπετσιώτης, Πηνελόπη Τσιακυρίδου, Obi, Jimmy Sion.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:20