search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιοι συμμετέχουν σε «μετρήσεις» – Ποιος υποψήφιος προηγείται

25.02.2021 06:50
«Άδειασμα» Λοβέρδου σε Γεννηματά: «Κι εγώ θα έκλεινα την Εθνική» - Media

 

Κατά το Φθινόπωρο του 2021 προβλέπεται να γίνουν οι εκλογές για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.

Ήδη είναι γνωστό ότι πέραν της Φώφης Γεννηματά – που άνοιξε μάλιστα το διάλογο για την εκλογολογία – υποψήφιος θα είναι και ο Ανδρέας Λοβέρδος (το έχει δηλώσει επίσημα), ενώ αναμένεται και η κάθοδος του Νίκου Ανδρουλάκη (δεν διαψεύδει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος ούτε έχει όμως ανακοινώσει). 

Σύμφωνα με πληροφορίες τελευταία διεξάγονται αρκετές δημοσκοπήσεις για τα εσωτερικά του Κινήματος Αλλαγής, που μετρούν δημοφιλίες. Το ενδιαφέρον είναι ποιους μετράνε. Πλην του Ν. Ανδρουλάκη και του Α. Λοβέρδου, μετριέται ακόμα ο Π. Γερουλάνος, ο Χ. Καστανίδης, ο Π. Χρηστίδης και ο Μ. Χριστοδουλάκης

Σημαντικό προβάδισμα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως αποτυπώνεται στο βαρόμετρο της Opinion Poll.

Στην έρευνα της εταιρίας δημοσκοπήσεων, που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Political, ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει ποσοστό 28,5% έναντι 18,1% της Φώφης Γεννηματά και 17,9% του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η αποδοχή του Ανδρέα Λοβέρδου είναι ακόμα μεγαλύτερη στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ καθώς προηγείται με ποσοστό 39,74% έναντι 26,9% του Νίκου Ανδρουλάκη ενώ η Φώφη Γεννηματά λαμβάνει ποσοστό 16,6.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:55