search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:00
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Kύπρος: «Ολική επαναφορά» για λύκεια, ωδεία, φροντιστήρια και γυμναστήρια

25.02.2021 12:22
Κορωνοϊός-Kύπρος: «Ολική επαναφορά» για λύκεια, ωδεία, φροντιστήρια και γυμναστήρια - Media

 

Επαναλειτουργία λυκείων, ωδείων, φροντιστηρίων και γυμναστηρίων, σχολών χορού και άλλων κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, από την Δευτέρα 1η Μαρτίου και επανέναρξη μαθημάτων για όλα τα γυμνάσια της Κύπρου, από την Δευτέρα 8 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Κύπρου Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Επίσης, από την Δευτέρα 1η Μαρτίου επαναλειτουργούν οι χώροι εικαστικών τεχνών και γκαλερί και επιτρέπονται οι επισκέψεις σε οίκους ευγηρίας, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Ακόμη επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις και η διεξαγωγή αγώνων όλων των ομαδικών αθλημάτων Κατηγορίας Γ, η πρόσβαση στα μονοπάτια της φύσης για σκοπούς άθλησης, η πλανοδιοπώληση και τα παζαράκια άλλων ειδών πέραν των τροφίμων.

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε ότι η αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεικτών είναι συνεχής και «ευχή όλων μας είναι να συνεχίσουμε σε πορεία βελτίωσης, που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε σε άρση περισσότερων μέτρων».

«Στο πλαίσιο αυτό», ανέφερε, «για σκοπούς προγραμματισμού, αναμένεται από την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021, μεταξύ άλλων η επαναλειτουργία των χώρων εστίασης στη βάση ειδικού πρωτοκόλλου που ετοιμάζεται από την Καθοδηγητική Επιτροπή, καθώς και η αξιολόγηση του συνολικού αριθμού εργαζομένων με φυσική παρουσία σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ή/και άλλες επιχειρήσεις/τομείς. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη εβδομάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18