search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:26
MENU CLOSE

My Greece: Η Δέσποινα Βανδή κάνει πρεμιέρα από τα Καλάβρυτα (Photos/Video)

26.02.2021 08:29
My Greece: Η Δέσποινα Βανδή κάνει πρεμιέρα από τα Καλάβρυτα (Photos/Video) - Media

Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές έρχονται στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή.

Με ξεναγό την Δέσποινα Βανδή που μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ξανά την Ελλάδα, από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40 στο MEGA.

Σε ένα μαγευτικό ταξίδι στα Καλάβρυτα ξεκινάει η εκπομπή, με την παρουσιάστρια να ανεβαίνει στη χιονισμένη κορυφή του Χελμού παρέα με την ηθοποιό Παρθένα Χοροζίδου.

Με πολύ κέφι και χαρούμενη διάθεση, θα ξεναγήσουν το τηλεοπτικό κοινό στο παρελθόν της ιστορικής πόλης ενώ θα παρουσιάσουν και συνταγές του τόπου.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη βόλτα στα Καλάβρυτα. Μας ξεναγεί στο Πλατανόδασος για να μας δείξει τις πέστροφες που «τραγουδούν σαν πουλιά».

Μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου «βουτούν» 40 μέτρα κάτω από το έδαφος και ανακαλύπτουν το παραμυθένιο Σπήλαιο των Λιμνών.

Ακολουθούν τη γραμμή του περίφημου Οδοντωτού και αποκαλύπτουν την θρυλική πρώτη «ατμομηχανή».

Το «My Greece» μας ταξιδεύει όχι μόνο στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον των Καλαβρύτων αλλά και στο σύμπαν μέσα από το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της ηπειρωτικής Ευρώπης, τον Αρίσταρχο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:25