search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Κούλογλου: Λάθος η δήλωση του Δρίτσα για Κουφοντίνα και 17η Νοέμβρη (Video)

03.03.2021 07:12
Κούλογλου: Λάθος η δήλωση του Δρίτσα για Κουφοντίνα και 17η Νοέμβρη (Video) - Media

 

Λάθος χαρακτήρισε τη δήλωση Δρίτσα για την 17 Νοέμβρη ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου μέσα από το Action24

Για την υπόθεση Κουφοντίνα ανέφερε: «Θεωρώ τον κ. Κουφοντίνα έναν κατά συρροή δολοφόνο που στέρησε αγαπημένα πρόσωπα από τα παιδιά και τις γυναίκες τους και δεν ζήτησε έστω και μια συγγνώμη για αυτό. Ο κ. Κουφοντίνας πρέπει να σταματήσει την απεργία.»

Αναφορικά με τη δήλωση Δρίτσα: Ο κ. Κούλογλου σχολίασε: «Ο κ. Δρίτσας έκανε ένα λάθος και έδωσε δικαίωμα να παρεξηγηθεί. Η επίσημη θέση του Σύριζα είναι πως οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους είτε απέναντι σε απλούς πολίτες είτε σε τρομοκράτες».

Τέλος, επεσήμανε πως η κυβέρνηση με την αδιάλλακτη της στάση μετατρέπει τον Κουφοντίνα από ένα πολιτικό κουφάρι σε έναν ήρωα και στην ουσία ξεθάβει η ίδια το πτώμα της Τρομοκρατίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50