search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:46
MENU CLOSE

Μοντέλο ρωτήθηκε ποια είναι η πρωτεύουσα της Αυστραλίας και απάντησε το Σίδνεϋ – Χαμός στο ίντερνετ (Photos)

04.03.2021 13:47
Μοντέλο ρωτήθηκε ποια είναι η πρωτεύουσα της Αυστραλίας και απάντησε το Σίδνεϋ – Χαμός στο ίντερνετ (Photos) - Media

 

Η 20χρονη Μικαέλα Τέστα που ζει στο Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, δηλώνει μοντέλο του διαδικτύου και έτσι πλασάρει τον εαυτό της.

Εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα προσόντα που της χάρισε πλουσιοπάροχα η φύση (και οι πλαστικοί χειρουργοί) και βγάζει τα «προς το ζην» ανεβάζοντας αποκαλυπτικές πολλές φορές φωτογραφίες της στο ίντερνετ.


Η ίδια πρόσφατα είχε καυχηθεί ότι κερδίζει περίπου 162.000 δολάρια τον μήνα ανεβάζοντας σέξι υλικό και γυμνά βίντεο στην πλατφόρμα «OnlyFans». Μπορεί λοιπόν στις φωτογραφήσεις η Μικαέλα να τα πηγαίνει καλά, στη γεωγραφία όμως, παίρνει κάτω από τη βάση. 

Πρόσφατα βρέθηκε στο Σίδνεϋ και σε ανάρτηση που έκανε στο TikTok η μελαχρινή καλλονή αποκαλεί την πόλη «πρωτεύουσα της Αυστραλίας», ενώ στη συνέχεια φωτογραφίζεται μπροστά από τη διάσημη Όπερα, ένα από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της χώρας, σχολιάζοντας ότι αγνοεί πλήρως τι γίνεται μέσα σε αυτό το κτίριο.


Αυτό ήταν. Το ίντερνετ τη γλέντησε κανονικά. Ειδικά μάλιστα για το γεγονός ότι αγνοεί πως η πρωτεύουσα στη χώρα που μένει είναι η Καμπέρα και όχι το Σίδνεϋ. «Φαντάσου να κατοικείς σε μια χώρα και να μην ξέρεις καν την πρωτεύουσά της», γράφει ένας σχολιαστής ενώ κάποιος άλλος συμπληρώνει: «Απίστευτα ανόητη, προφανώς δεν έχει τελειώσει το σχολείο». 


Η ίδια λίγο αργότερα προσπάθησε να απολογηθεί. Ανέβασε μια ιστορία στο instagram που έγραψε «Έκανα μα@@κια, το ξέρω». Και συνέχισε: «Μπερδεύτηκα γιατί το Σίδνεϊ είναι η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, ενώ στην Καμπέρα δεν έχει ουσιαστικά τίποτα, εκτός από κάτι σκ@@τα που έχουν να κάνουν με τη βουλή και τον πρωθυπουργό για τα οποία δεν νοιάζεται κανείς».


Επιτέθηκε επίσης και σε εκείνους που την κατέκριναν και έγραψε: «Είστε κακιασμένοι. Απλά διορθώστε με και προχωρήστε παρακάτω. Δεν χρειάζεται να κοροϊδεύετε ούτε να ταπεινώνετε κάποιον. Δεν είμαστε όλοι καλοί στη γεωγραφία ούτε μας ενδιαφέρει όλους το ίδιο. Χαλαρώστε»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:45