search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:54
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 23 Μαΐου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

22.05.2013 21:00
oldphotosprotoselido_23.5.131369244649.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 23 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Αφοπλίστε τον ναζισμό» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς απλώνεται σε νέο γήπεδο η Χρυσή Αυγή. Το πολιτικό σύστημα την αντιμετωπίζει με αμηχανία, τσαπατσουλιά και ημίμετρα, ενώ η στάση μητροπολιτών και ΜΜΕ όχι μόνο δεν περιορίζει, αλλά ενισχύει τους χρυσαυγίτες (Σελ 2,16,17)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 23 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Αφοπλίστε τον ναζισμό» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς απλώνεται σε νέο γήπεδο η Χρυσή Αυγή. Το πολιτικό σύστημα την αντιμετωπίζει με αμηχανία, τσαπατσουλιά και ημίμετρα, ενώ η στάση μητροπολιτών και ΜΜΕ όχι μόνο δεν περιορίζει, αλλά ενισχύει τους χρυσαυγίτες (Σελ 2,16,17)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Στο συνέδριο θα κριθεί «ποιος κυβερνά αυτό το… κόμμα». Με την προοπτική της διακυβέρνησης οι οργανωτικές προτάσεις του Τσίπρα. Εμπόδιο για την εγγραφή νέων μελών οι συνιστώσες. (Σελ 9)
 
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Του ζητούν να διαλέξει: Βουλευτής ή κονφερασιέ. (Σελ 8)
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Φοβού τα μπράβο των Γερμανών «φίλων». Bερολίνο και κυβέρνηση φτιάχνουν νέα «φούσκα» αισιοδοξίας!!! (Σελ 15,20)
 
ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ: Κραυγές αγωνίας από τα μικρά νησιά που αργοσβήνουν
στο πέλαγος. Έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς. (Σελ 58)
 
ΜΜΕ: Ο Τράα… κλείνει και εφημερίδες. Έβγαλε απαγορευτικό στην παράταση της δημοσίευσης των ισολογισμών. (Σελ 29)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Συνέντευξη: Εβελίνα Παπούλια: «Πιο εύκολα σε κλέβουν στην Κηφισιά, παρά στην Κυψέλη» Ακόμη: Η υπεροχή του Γκάτσμπι/ Ένα Μουσείο Ακρόπολης δεν φέρνει την άνοιξη
 /Η γελοιότητα στην εξουσία /  Δισκογραφία διεθνούς …αλληλεγγύης/ Το ινδικό σινεμά παίρνει την εκδίκηση του / Άστραψαν κεραυνοί, κοσμήματα και πρωταγωνιστές στις Κάννες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51