search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:04
MENU CLOSE

“Στο Μπαϊρακτάρη,στο Μπαϊρακτάρη”!

30.04.2010 14:03
"Στο Μπαϊρακτάρη,στο Μπαϊρακτάρη"! - Media

Ότι θα αντιμετώπιζε απεργίες και συγκεντρώσεις ο Βενιζέλος στο υπουργείο Άμυνας ,ούτε που μπορούσε να το φανταστεί,όταν στις 6 Οκτωβρίου ,περνούσε μπροστά από το παιανίζων στρατιωτικό άγημα,για να παραλάβει την ηγεσία του Πενταγώνου. Κι όμως. Μετά από τη “λευκή απεργία” των πιλότων και τη παραίτηση-καταπέλτη, υποναυάρχου Κλαδάρχη του ΓΕΕΘΑ,τη Δευτέρα το απόγευμα,ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με σιωπηλή διαμαρτυρία-συγκέντρωση ενστόλων…στον Μπαϊρακτάρη.

Ότι θα αντιμετώπιζε απεργίες και συγκεντρώσεις ο Βενιζέλος στο υπουργείο Άμυνας ,ούτε που μπορούσε να το φανταστεί,όταν στις 6 Οκτωβρίου ,περνούσε μπροστά από το παιανίζων στρατιωτικό άγημα,για να παραλάβει την ηγεσία του Πενταγώνου. Κι όμως. Μετά από τη “λευκή απεργία” των πιλότων και τη παραίτηση-καταπέλτη, υποναυάρχου Κλαδάρχη του ΓΕΕΘΑ,τη Δευτέρα το απόγευμα,ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με σιωπηλή διαμαρτυρία-συγκέντρωση ενστόλων…στον Μπαϊρακτάρη. Το γνωστό από την εποχή του σίριαλ “Καραμανλής εναντίον νταβατζήδων”, σουβλατζίδικο,επανήλθε στο προσκήνιο πριν μερικές ημέρες,όταν ο “Μπένι”,αποδεχόμενος πρόσκληση των τηλεοπτικών στρατιωτικών συντακτών,πήγε να φάει μαζί τους ένα κεμπάμπ σε χαλαρό κλίμα. Ε, αυτό το χώρο επέλεξαν και οι “στραταίοι” για να οργανώσουν τη διαμαρτυρία τους. Γιατί …τα  ΄χουν πάρει τόσο πολύ οι στρατιωτικοί; Ε, έχει βάλει το χεράκι του και ο Μπένι.

Τελευταίο επεισόδιο η παραίτηση του υποναυάρχου Φενέκου. Στο κείμενο της επιστολής του ο υποναύαρχος υποστηρίζει ότι ο υπουργός έχει απολυταρχικές συμπεριφορές και χρησιμοποίησε απαξιωτικές εκφράσεις για τους αξιωματικούς. Όλα αυτά έγιναν ,μετά το πέρας ενημέρωσης που έκανε ο υποναύαρχος στον υπουργό, ενώπιον των αρχηγών Γενικών Επιτελείων ,με θέμα τις αλλαγές στα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η ενημέρωση δεν άρεσε στον Βενιζέλο και ο υποναύαρχος υποστηρίζει ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τους αξιωματικούς ήταν απαξιωτικές. Και τη …μπουμπούνησε τη παραίτηση.

Τώρα μένει να δούμε πόσοι αξιωματικοί θα κατέβουν τη Δευτέρα στο Μπαϊρακτάρη. Βάλε κεμπάμπ να γίνεται…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02