search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

16.10.2013 21:00
oldphotosprotoselido_17.10.131381944978.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σε μέγγενη ο εφ-οπλισμός της Χ.Α.» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους φόβους ότι η κυβέρνηση θα «κωλώσει» μπροστά σε… βαριά ονόματα. Στα ίχνη οπλοστασίου και χρήματος οι αρχές. (Σελ 3)

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σε μέγγενη ο εφ-οπλισμός της Χ.Α.» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους φόβους ότι η κυβέρνηση θα «κωλώσει» μπροστά σε… βαριά ονόματα. Στα ίχνη οπλοστασίου και χρήματος οι αρχές. (Σελ 3)
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η πολιτική αποτυχία την οδηγεί στην όξυνση. Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάψευση ολόκληρου του πολιτικού σχεδιασμού της κυβέρνησης. (Σελ 4-5)
 
ΣΥΡΙΖΑ: «Θα απαντήσουμε δυναμικά στις προβοκάτσιες». Κατηγορεί το Μαξίμου ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του. (Σελ 6-7)
 
ΠΑΙΔΕΙΑ: Η μεγάλη αλχημεία στα πανεπιστήμια. Οργανωμένη επίθεση κατά του δημόσιου χαρακτήρα του… (Σελ 10,18-19)
 
ΕΟΠΥΥ: Εκατομμύρια πεταμένα σε … χαρτόκουτα. Συνταξιούχοι, φαρμακεία, διαγνωστικά κέντρα στην αναμονή… για εξόφληση. (Σελ 45)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Διανοούμενοι cool και κούληδες / Λάρς φόν Τρίερ: ο μέτρ της διαφήμισης / Μουσικά τάλεντ σόου … μιας χρήσης / Ψέματα και αλήθειες για τα τεμένη /  Κάνε μου λιγάκι … κλικ / Αφιέρωμα Αλμπέρ Καμύ / Αντέλ Εξαρχόπουλος: «Υπάρχουν ακόμα σύνορα που πρέπει να καταρρίψουμε» / Το καλαμπόκι που έγινε … χρυσός / Ένας πιανίστας «πρωταθλητής της Ελλάδος» / Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σηκώνει αυλαία.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:01