search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Η «Σταχτοπούτα» τα… έτσουξε

11.11.2013 06:13
Η «Σταχτοπούτα» τα… έτσουξε - Media

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Οι σαχλαμάρες που κάνουν οι άνθρωποι υπό την επήρεια του αλκοόλ δεν έχουν όρια – και τελειωμό.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Οι σαχλαμάρες που κάνουν οι άνθρωποι υπό την επήρεια του αλκοόλ δεν έχουν όρια – και τελειωμό.

Ένα νεαρό ζευγάρι στο Λόγκανβιλ της Τζόρτζια είχε πιει αρκετά παραπάνω και ήθελε να ερωτοτροπήσει. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν επέλεξαν ως τόπο της συνεύρεσης ένα πάρκινγκ έξω από ένα μαγαζί που πουλάει βάφλες, παγωτά κλπ. Σε τέτοια μέρη συχνάζουν και οικογένειες και κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι δύο ενήλικες είχαν γδυθεί σε δημόσιο χώρο και του… έδιναν και καταλάβαινε.

Η αστυνομία κλήθηκε μετά από λίγο και οι δύο εκπρόσωποι του νόμου ζήτησαν από το εμφανώς μεθυσμένο ζευγάρι να φορέσει τα ρούχα του και να μαζευτεί. Οι δύο εραστές έκαναν φασαρία, φώναζαν ακατάληπτα λόγια και δεν μπορούσαν να αρθρώσουν μια σωστή πρόταση.

Στον έλεγχο που έγινε τα μηχανήματα του αλκοτέστ παραλίγο να… σπάσουν όταν φύσηξαν οι δύο θερμόαιμοι αλλά το ωραιότερο έγινε όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από το ζεύγος να ντυθεί για να οδηγηθεί στο τμήμα. Η κοπέλα ήταν τόσο πιωμένη που πήρε ένα χάμπουργκερ που είχε μαζί της και προσπάθησε να το φορέσει ως… παπούτσι.
Δυστυχώς για την «Σταχτοπούτα» το μπέργκερ δεν μεταμορφώθηκε σε γοβάκι με αποτέλεσμα αυτή και ο φίλος της να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για μέθη, προσβολή της δημόσιας αιδούς και θα πρέπει να τα εξηγήσουν όλα αυτά στο δικαστήριο ελπίζοντας σε επιείκεια και μια λογική ποινή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:11