search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:31
MENU CLOSE

Μαθήματα πιάνου

14.11.2013 22:00
Μαθήματα πιάνου - Media

Ο ήχος του πιάνου για πολύ κόσμο είναι μια υπέροχη μελωδία. Για κάποιους άλλους είναι ένας ήχος ενοχλητικός που μπορεί να τους σπάσει τα νεύρα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η υπόθεση μπορεί να φτάσει στα δικαστήρια.

Ο ήχος του πιάνου για πολύ κόσμο είναι μια υπέροχη μελωδία. Για κάποιους άλλους είναι ένας ήχος ενοχλητικός που μπορεί να τους σπάσει τα νεύρα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η υπόθεση μπορεί να φτάσει στα δικαστήρια.

Η Λάϊα Μάρτιν είναι μια ταλαντούχα Ισπανίδα πιανίστρια.  Η 27χρονη κοπέλα είναι επαγγελματίας και δίνει κονσέρτα σε διάφορες πόλεις και φεστιβάλ της χώρας της – και όχι μόνο. Έχει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα η οποία κινδυνεύει να σταματήσει άδοξα. Και το χειρότερο είναι ότι η Μάρτιν μπορεί να καταλήξει μέχρι και στη φυλακή!

Το κακό ξεκίνησε όταν μια γειτόνισσα της κοπέλας, η κυρία Σόνια Μπ., έκανε μήνυση κατά της πιανίστριας και της οικογένειάς της, ισχυριζόμενη ότι η Λάϊα από το 2003 έως και το 2007 έκανε εξάσκηση για οκτώ ώρες κάθε μέρα πλην Σαββατοκύριακου και αυτό της δημιούργησε μια σειρά από προβλήματα.

Η Σόνια Μπ. Κατηγορεί την Μάρτιν για ηχορύπανση και δημιουργία ψυχικών τραυμάτων. Ισχυρίζεται ότι λόγω του θορύβου έπαθε διαταραχή και κρίσεις άγχους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντέξει ούτε τον ελάχιστο μουσικό ήχο.

Ολοκλήρωσε την υπόθεσή της λέγοντας ότι λόγω των συνεχών εξασκήσεων της Μάρτιν αναγκάστηκε να μετακομίσει και πλέον μισεί το πιάνο.

Η Μάρτιν και οι γονείς της –ως συνεργοί- αντιμετωπίζουν μέχρι και ποινή φυλάκισης (!!!) ενώ ο εισαγγελέας πρότεινε ως ποινή να της επιβληθεί απαγόρευση οποιασδήποτε σχέσης με το πιάνο για 4 χρόνια και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:28