14/12/2019 12:54:20

Π. Καψής: Θα παραιτηθώ τον Μάρτιο μόλις εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ

Π. Καψής: Θα παραιτηθώ τον Μάρτιο μόλις εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ - Media

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί όταν αρχίσει να εκπέμπει ο νέος φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης εξέφρασε μιλώντας στο tovima.gr ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.
 
Ο Παντελής Καψής είπε ότι ο φορέας αυτός θα αρχίσει να εκπέμπει τον Μάρτιο «και εγώ τότε θα παραιτηθώ». Όπως διευκρίνισε, έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.
 
«Δεν έχει νόημα, γιατί να παραμείνω, θα είμαι σαν τον μεγάλο λογοκριτή; Δεν θα έχω ούτε πολιτικό λόγο, είναι παράλογο, θα είναι αντίφαση αν παραμείνω» είπε.
 
Ο Παντελής Καψής τόνισε ότι η κυβέρνηση έφερε ένα νόμο, με τον οποίο εξασφαλίζει την απόλυτη ανεξαρτησία της τηλεόρασης. Στην ουσία, εάν παραμείνει και μετά, ο Παντελή Καψής εκτιμά ότι δεν χρειάζεται να είναι υφυπουργός ραδιοτηλεόρασης γιατί θα είναι σαν ένας υπουργός προπαγάνδας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.