search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:08
MENU CLOSE

Ο φύλακας δεν είναι «άγγελος» του Πιστόριους

10.03.2014 09:14
Κατέρρευσε και ζήτησε συγγνώμη ο Πιστόριους - Media

Η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους συνεχίζεται και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι μεγάλο – και όχι μόνο στη Νότιο Αφρική.

Η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους συνεχίζεται και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι μεγάλο – και όχι μόνο στη Νότιο Αφρική.
 
Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει στον φύλακας ασφαλείας στο συγκρότημα κατοικιών που είναι το σπίτι του Πιστόριους και ο οποίος είχε υπηρεσία το μοιραίο βράδι.
 
Ο Πίτερ Μπάμπα κατέθεσε την Παρασκευή ότι αφού άκουσε τους πυροβολισμούς πήρε τηλέφωνο τον Πιστόριους ο οποίος απάντησε «όλα είναι καλά» και ότι αργότερα τον πήρε πίσω ο αθλητής και έκλαιγε στο τηλέφωνο. Αυτή η κατάθεση στηρίζει την επιχειρηματολογία της κατηγορούσας αρχής περί «προμελετημένου εγκλήματος».
 
Ο συνήγορος υπεράσπισης στάθηκε σήμερα πολύ στο συγκεκριμένο σημείο. Ρώτησε πολλές φορές τον φύλακα ποιος κάλεσε πρώτος ποιόν. Αν ο φύλακας υποστήριζε ότι ήταν ο Πιστόριους αυτός που τον πήρε πρώτος, τότε θα στηριζόταν η άποψη της υπεράσπισης ότι πρόκειται περί ατυχήματος.
 
Ο δικηγόρος του Πιστόριους πίεσε τον φύλακα και του είπε πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο κατηγορούμενος ήταν που πήρε τηλέφωνο πρώτος και ότι δεν μπορούσε να μιλήσει επειδή «έκλαιγε με λυγμούς».
 
Παρόλα αυτά ο Μπάμπα δεν άλλαξε την κατάθεσή του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:07