search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Πιπιλή: «Αν ζούσε ο Καραμανλής θα πλάκωνε τον Κακλαμάνη στις μπάτσες»

31.03.2014 07:50
Τα «πήρε κρανίο» η Φωτεινή με τον… αδιάβαστο Μάκη
 - Media

Άστραψε και βρόντηξε η Φωτεινή Πιπιλή το πρωί της Δευτέρας. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Πάνο Καμμένο

Άστραψε και βρόντηξε η Φωτεινή Πιπιλή το πρωί της Δευτέρας. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Πάνο Καμμένο.
 
Αναφερόμενη στη δήλωση Κακλαμάνη, ο οποίος ψήφισε "παρών" στο πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου, δηλώνοντας ότι έχει γαλουχηθεί με τις ιδεολογικές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «εγώ τον ήξερα από 20 χρονών τον εθνάρχη. Αν ζούσε, αν μπορούσε να μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες».
 
«Ε, όχι και οι Κακλαμάνηδες να μας κουνούν το δάχτυλο. Σαράντα χρόνια υπουργοί ήταν. Με τα σεα τους και τα μεα τους, τις σπατάλες και τα ρουσφέτια τους» είπε και συνέχισε::
 
«Λέει 3.500 φαρμακεία θα τσιμπήσω (ως ψήφους στην Αθήνα με το "παρών") ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή», τόνισε.
 
Αναφερόμενη στον Γιώργο Παπανδρέου είπε:
«Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, από τα πολλά ταξίδια του 2 χρόνια τώρα, ξέχασε τις ευθύνες του. Αφού ο ΓΑΠ έγινε αντιμνημονιακός, τότε μάλλον εγώ έφερα το ΔΝΤ και την τρόικα…. "Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάκτυλο».

Στη συνέχεια ασχολήθηκε και με τον Π. Καμμένο:
«Ο λαλίστατος προστάτης του έθνους Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος. Από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση», τόνισε για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51