search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Σνόουντεν: Αναποτελεσματικές οι μαζικές παρακολουθήσεις

09.04.2014 10:38
Σνόουντεν: Αναποτελεσματικές οι μαζικές παρακολουθήσεις - Media

Έκαστος εις το είδος του, που έλεγε και η παλιά διαφήμιση και ποιος καταλληλότερος να μιλήσει για τις παρακολουθήσεις από τον Έντουαρντ Σνόουντεν;

Έκαστος εις το είδος του, που έλεγε και η παλιά διαφήμιση και ποιος καταλληλότερος να μιλήσει για τις παρακολουθήσεις από τον Έντουαρντ Σνόουντεν;
 
Το πρώην στέλεχος της NSA που άναψε φωτιά στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μίλησε μέσω βιντεοσύνδεσης από τη Μόσχα στην Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης για το θέμα των παρακολουθήσεων – κρατικών και μη.
 
Ο Σνόουντεν χαρακτήρισε τις μαζικές παρακολουθήσεις ως «αναποτελεσματικές σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας» και πρόσθεσε ότι «οι πρακτικές αυτές δεν κάνουν τις κοινωνίες πιο φιλελεύθερες αλλά λιγότερο ασφαλείς»
.
Επανέλαβε δε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι, με την δημοσιοποίηση των αποκαλύψεων του δεν είχε σκοπό να ρίξει την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02