search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Παιδικά, σίκουελ και πρεμιέρες

17.05.2014 21:00
Παιδικά, σίκουελ και πρεμιέρες - Media

Η πρώτη καλοκαιρινή περιοδεία που ανακοινώθηκε με τα όλα της (σταθμούς και ημερομηνίες εννοώ) είναι για… παιδική παράσταση! 

Η πρώτη καλοκαιρινή περιοδεία που ανακοινώθηκε με τα όλα της (σταθμούς και ημερομηνίες εννοώ) είναι για… παιδική παράσταση! Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και το Θέατρο του Νέου Κόσμου θα παρουσιάσουν το παραμυθένιο έργο «Η Κοιμωμένη ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Περιλαμβάνει 6-7 παραστάσεις στην Αθήνα και πολλές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, ενώ παίζουν οι Αμαλία Αρσένη, Σταύρος Σβήγκος, Ορέστης Τζιόβας κ.ά.

«Θα σε πάρω να φύγουμε» – το σίκουελ! Ο Άγγελος Πυριόχος, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει το part ΙΙ της μουσικής παράστασης που έσπασε ταμεία στο Θέατρο Μπάντμιντον. Συζητήθηκε πολύ έντονα να ξαναβγεί σε καλοκαιρινή περιοδεία και φέτος το «Θα σε πάρω να φύγουμε» (part I), σχέδιο που δεν ευοδώθηκε τελικά. Όλη η προσοχή έχει στραφεί στην επόμενη χειμερινή σεζόν, μια και πλέον οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν τη νέα παράσταση είναι σε τελικό στάδιο.

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω με τις επίσημες πρεμιέρες: οι προσκεκλημένοι όταν παίρνουν τις προσκλήσεις ανά χείρας γιατί δεν δίνουν βάση στην ώρα που ξεκινά η παράσταση; Αναφέρομαι σε καλεσμένους καλλιτέχνες κυρίως… Αντιλαμβάνομαι ότι το ενδιαφέρον τους είναι κυρίως οι φωτογράφοι και οι κάμερες, αλλά όταν έχει χτυπήσει (με έτσι κι αλλιώς μεγάλη καθυστέρηση) το τρίτο κουδούνι, τι άλλο περιμένουν για να μπουν μέσα στο θέατρο; Τέλος  είναι άκομψο, πολύ πολύ άκομψο (το λιγότερο που μπορώ να πω) είτε το να επιβεβαιώσεις πως θα πας και να μην εμφανιστείς ποτέ είτε να φύγεις στο μέσον του πρώτου μέρους μετά το διάλειμμα. Επιτέλους, ακόμη κι αν είσαι προσκαλεσμένος και δεν έχεις πληρώσει εισιτήριο, επίδειξε τον σεβασμό που θα ήθελες να δείχνουν στο πρόσωπό σου! Κι εσύ ηθοποιός είσαι…

ΥΓ.: Μην ξεχάσουμε (πώς θα γινόταν άλλωστε με τόσους υποψήφιους που μας βομβαρδίζουν ανηλεώς;) πως αυτή και την άλλη Κυριακή έχει εκλογές. Πολλές παραστάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν, οπότε κάντε τα τσεκαρίσματά σας έγκαιρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51