search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:47
MENU CLOSE

Μια γεύση από τα προσεχώς

23.05.2014 21:00
Μια γεύση από τα προσεχώς - Media

Ο Σάκης Ρουβάς επανέρχεται στη θεατρική σκηνή, και πάλι συνεργαζόμενος με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να πάρει το θεατρικό βάπτισμα του πυρός όταν του έδωσε τον ρόλο του Διονύσου στις «Βάκχες». 

Ο Σάκης Ρουβάς επανέρχεται στη θεατρική σκηνή, και πάλι συνεργαζόμενος με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να πάρει το θεατρικό βάπτισμα του πυρός όταν του έδωσε τον ρόλο του Διονύσου στις «Βάκχες».  Αυτήν τη φορά η συνεργασία τους αφορά παιδική παράσταση – υπερπαραγωγή. Πρόκειται για τους «Άθλους του Ηρακλή» που θα ανέβουν στο Pantheon Theater του Γιάννη Παπαθεοχάρη, ο οποίος δείχνει να μπαίνει δυναμικά στα θεατρικά πράγματα και με συγκεκριμένους στόχους.

Στον ίδιο χώρο φαίνεται να μετακινείται και ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος μάλιστα θέλησε στην πρώτη του δουλειά εκεί να ανεβάσει το περίφημο μιούζικαλ «Funny Girl» με πρωταγωνίστρια την αναμφισβήτητα ταλαντούχα Νάντια Κοντογιώργη, η οποία βλέπει το άστρο της να ανατέλλει. Ωστόσο η ηθοποιός – που έχει όλα τα προσόντα που απαιτεί το μιούζικαλ – εντέλει δεν αποδέχτηκε την πρότασή του, καθώς προτίμησε τον θρυλικό ρόλο της καλόγριας Μαρίας που ερωτεύεται τον πλοίαρχο Φον Τραπ, στο μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας».

Η παράσταση θα ανέβει τη νέα σεζόν είτε στο «Θέατρον» είτε στο «Παλλάς» – οι συζητήσεις για το πού ακόμη συνεχίζονται. Στα σίγουρα όμως το «Θέατρον» θα ανοίξει με επαναληπτικές παραστάσεις του «Annie». Και όπως είναι σαφές, στη «Μελωδία» δεν θα πρωταγωνιστήσει τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με τις φήμες που… σέρνονταν από τον χειμώνα. Μάλιστα, είχε ακουστεί ότι θα αποτελούσε θεατρικό ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά ο κύκλος του τραγουδιστή από νωρίς είχε καταστήσει σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί.

Κι αφού μπλέξαμε τα μονοπάτια του θεάτρου και του τραγουδιού, να μείνουμε για λίγο ακόμη εδώ: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, από τις μεγαλύτερες φωνές της γενιάς της, φλερτάρει εδώ και καιρό με το θέατρο. Μάλιστα, το όνομά της είχε ακουστεί πολύ έντονα για το «Καμπαρέ», σχέδιο που τελικά δεν ευοδώθηκε. Η τραγουδίστρια πάντως συνεχίζει να δέχεται θεατρικές προτάσεις για παραστάσεις μιούζικαλ και μία εξ αυτών είναι ιδιαιτέρως προκλητική και με μεγάλο κύρος…

Το Εθνικό Θέατρο σκοπεύει να ανεβάσει παράσταση για τη ζωή της Εντίθ Πιαφ στη σκηνή Κοτοπούλη τη νέα σεζόν. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που της έγινε να ενσαρκώσει τη μεγάλη Γαλλίδα τραγουδίστρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44