search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:57
MENU CLOSE

Γενική απεργία την Τρίτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

28.06.2010 05:53
Γενική απεργία την Τρίτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Media

“Παγώνουν” δημόσιος και ιδιωτικός τομέα την Τρίτη. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη γενική απεργία προκειμένου οι εργαζόμενοι με τις κινητοποιήσεις τους «να αποκρούσουν τις αντεργατικές, αντιασφαλιστικές Νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και την αδιάλλακτη και αρνητική στάση των εργοδοτών για την ΕΓΣΣΕ».

“Παγώνουν” δημόσιος και ιδιωτικός τομέα την Τρίτη.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη γενική απεργία προκειμένου οι εργαζόμενοι με τις κινητοποιήσεις τους «να αποκρούσουν τις αντεργατικές, αντιασφαλιστικές Νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και την αδιάλλακτη και αρνητική στάση των εργοδοτών για την ΕΓΣΣΕ».

Στην απεργία συμμετέχει και το ΠΑΜΕ το οποίο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι πρέπει «όλοι να βρεθούν με το ΠΑΜΕ για να πάρουν το μήνυμα ότι θα πληρώσουν σκληρά ακόμα και αν προσωρινά καταφέρουν να περάσουν τα αντιλαϊκά τους μέτρα».

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως ενώ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την ίδια ώρα στην  Πλατεία Συντάγματος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:54