search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:35
MENU CLOSE

«Ο γιος μου δεν είναι δολοφόνος αλλά δεν είναι και άγγελος» υποστήριξε η μητέρα του Στεφανάκη

02.06.2014 14:19
«Ο γιος μου δεν είναι δολοφόνος αλλά δεν είναι και άγγελος» υποστήριξε η  μητέρα του Στεφανάκη - Media

Με την κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Στεφανάκη έκλεισε η 5η ημέρα της δίκης για την δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπλάχα τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.

Με την κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Στεφανάκη έκλεισε η 5η ημέρα της δίκης για την δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπλάχα τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.

Η μητέρα του Βαγγέλη Στεφανάκη υποστήριξε ότι ο γιος της δεν είναι δολοφόνος αλλά δεν είναι και άγγελος. Διαβάστε ΕΔΩ την κατάθεση-καταπέλτη της στενής φίλης της Φαίης Μπλάχα νωρίτερα σήμερα στο δικαστήριο.  
 
Η μητέρα του Βαγγέλη Στεφανάκη στη  κατάθεση της ανέφερε ότι ο γιος της «Δούλευε μαζί με τον πατέρα του, ότι δουλειά βρισκόταν την έκανε. Του άρεσε πάντα να γυμνάζεται. Δεν πίνει, ούτε καπνίζει. Έπαιρνε πρωτεΐνη και δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά. Όταν δούλευε είχε λεφτά και βοηθούσε και τον πατέρα του. Ήταν οξύθυμος όπως όλα τα παιδιά, δεν δημιουργούσε όμως προβλήματα. Μάλωνε με τα αδέρφια του, όπως όλα τα παιδιά. Μια φορά η αδελφή του, του είχε πει “μη με πλησιάζεις γιατί θα φωνάξω την αστυνομία”.
 
Πρώτα στο σπίτι μας ήρθε η Μαριαλένα, 3 φορές. Έφερνε το Βαγγέλη και έφευγε. Δεν καθόταν ποτέ. Είχε έρθει και η Φαίη πολλές φορές. Την είχε συστήσει σαν την κοπέλα του. Ήταν ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί. Είχαν κάποια όνειρα, ήθελαν να πάνε στην Κρήτη μαζί και να ανοίξουν κάποιο μαγαζί. Δεν τους άκουσα ποτέ να μαλώνουν. Αγαπιόντουσαν και αυτό φαινόταν. Είχα δει τη Φαίη μια φορά να κουτσαίνει. Τη ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα.
 
Από το Βαγγέλη ειδοποιήθηκα να πάω στο νοσοκομείο. Είχε έναν μώλωπα στο μάτι. Ο γιός μου, μου είπε ότι τη χτύπησε. Εκείνη τη μέρα μάλιστα είχαν έρθει και στο σπίτι μας. Έφαγαν και μετά θα πήγαιναν βόλτα. Αυτό ήταν Παρασκευή και εγώ είδα το γιό μου μετά την Κυριακή.
 
Έμαθα ότι τον πήρε τηλέφωνο η Μαριαλένα και του είπε να πάνε σε ένα πάρτι πριβέ. Εκείνος της απάντησε ότι είναι με τη Φαίη και δεν θα πάει μαζί της. Τότε η Μαριαλένα του είπε «ποια μ’ αυτή; Που χαλάει σπίτια; Που πάει με παντρεμένους;». Τότε ο Βαγγέλης πήρε τη Φαίη και της είπε ότι χωρίζουν. Η Φαίη τον κάλεσε πίσω και του ζήτησε συνάντηση. Βρέθηκαν λίγο πιο κάτω από το σπίτι της, για να μην ξυπνήσουν τον πατέρα της. Η Φαίη ήταν έξω φρενών. Τον χτύπησε και μετά τη χτύπησε και αυτός. Ο Βαγγέλης μου είχε μιλήσει για τη Μαριαλένα. Μετά όμως εγώ έμαθα ότι ήταν αδελφές. Ο Βαγγέλης δεν είναι δολοφόνος, ούτε φονιάς, δεν είναι βέβαια και άγγελος. Αν ο άλλος πήγαινε να τον δείρει θα σήκωνε το χέρι του. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και μου έλεγε πήγαινε να δεις τι κάνει η Φαίη. Δεν αντέχω, θα αυτοκτονήσω, θα στουκάρω στην εθνική με 200.
 
Γνώριζε ότι υπάρχει περίπτωση να πάει φυλακή. Ήθελε να πληρώσει για το κακό που έκανε. Δεν πήγε εκεί να σκοτώσει τη Φαίη», κατέληξε στην κατάθεση της στο δικαστήριο η μητέρα του Βαγγέλη Στεφανάκη.  

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπλάχα θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή 6 Ιουνίου. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:35