search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Νέο μουσικό… Εν λευκώ

20.06.2014 21:00
Νέο μουσικό... Εν λευκώ - Media

Αναμφισβήτητα το φετινό En Lefko Festival (Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιουνίου) στην Τεχνόπολις εμπεριέχει ένα εντυπωσιακό ρόστερ ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας, τα οποία θα κατακλύσουν τις τρεις μουσικές σκηνές του φεστιβάλ.

Αναμφισβήτητα το φετινό En Lefko Festival (Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιουνίου) στην Τεχνόπολις εμπεριέχει ένα εντυπωσιακό ρόστερ ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας, τα οποία θα κατακλύσουν τις τρεις μουσικές σκηνές του φεστιβάλ. Ο εκκεντρικός Boy George, η βελγική trip hop μπάντα Hooverphonic, οι Simple Minds, ο Grammatik, ο σόουλ Nick Waterhouse, οι Karuan and The Band ακόμα και οι «δικοί μας» Baby Guru και η Μαριέττα Φαφούτη, αποτελούν μερικούς από τους πιο ηχηρούς προσκεκλημένους. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν και νέοι, ελπιδοφόροι καλλιτέχνες (κυρίως από τη χώρα μας) που θα μοιραστούν τις δύο εκείνες μέρες τη σκηνή με τους παραπάνω.

Όπως η νεαρή ταλαντούχα μουσικός που ακούει στο όνομα Angelika Dusk. Με το πρώτο της EP με τίτλο «Telling Stories» να έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες, η τραγουδίστρια έχει κερδίσει το μουσικό κοινό με το πρώτο της single «Love on your own terms». Με μουσικές προτιμήσεις που εκτείνονται από jazz, electronic έως και… μέταλ και παραδοσιακή μουσική, η νεαρή μουσικός δεν αρέσκεται στο να κινείται σε ένα μόνο είδος μουσικής, μεταπηδώντας από ποπ τραγούδια σε ατμοσφαιρικές μπαλάντες. Διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» (όντας στιχουργός, συνθέτρια και ερμηνεύτρια) και με σπουδές στο Brown University των ΗΠΑ και στο London Centre of Contemporary Music, η Angelika Dusk ετοιμάζεται για μια μεγάλη πρόκληση, παίζοντας τη δεύτερη μέρα (21 Ιουνίου) του En Lefko Festival, στο 5/25 Stage.

Δεν θεωρείται και λίγο μια καλλιτέχνις που εδώ και λίγο μόνο καιρό (θέμα μηνών) δοκιμάζει σοβαρά την τύχη της στη μουσική βιομηχανία, να βρίσκεται, με αφορμή ένα γεγονός όπως το φεστιβάλ στην Τεχνόπολις, ανάμεσα σε έναν μεγάλο κύκλο καλλιτεχνών. Η συμμετοχή σε τέτοια φεστιβάλ θεωρείται και θα πρέπει να θεωρείται πάντοτε επιτυχία, για κάθε νέο καλλιτέχνη. Η Angelika Dusk, μάλιστα, είναι μια κοπέλα που μιλάει, αναπνέει και ζει για τη μουσική. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό κίνητρο τις περισσότερες φορές για να εντυπωσιάσεις το μουσικόφιλο κοινό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:37