search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04
MENU CLOSE

Περιαγωγή σε όλο τον κόσμο από την COSMOTE

23.06.2014 14:11
Νέες μειωμένες Βασικές Χρεώσεις Περιαγωγής για ομιλία, SMS και χρήση δεδομένων από την COSMOTE - Media

Κάθε ανάγκη επικοινωνίας στο εξωτερικό καλύπτει η COSMOTE με τη νέα πλήρη γκάμα υπηρεσιών περιαγωγής που προσφέρει με τη νέα υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS και την επέκταση της υπηρεσίας Travel & Surf.

 
Κάθε ανάγκη επικοινωνίας στο εξωτερικό καλύπτει η COSMOTE με τη νέα πλήρη γκάμα υπηρεσιών περιαγωγής που προσφέρει με τη νέα υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS και την επέκταση της υπηρεσίας Travel & Surf.
 
Η νέα υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές συμβολαίου της εταιρείας όχι μόνο να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματός που έχουν στην Ελλάδα, αλλά και τα δεδομένα και τα SMS του σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, με μια χαμηλή ημερήσια χρέωση ανάλογα με τη χώρα που ταξιδεύουν. Για την Ευρώπη το COSMOTE TRAVEL PASS κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ την ημέρα, ενώ για τις χώρες εκτός Ευρώπης κυμαίνεται από 6,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες των Ζωνών 1, 2 & 3) έως 11,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες της Ζώνης 42).
 
Η υπηρεσία ενεργοποιείται δωρεάν, ενώ η ημερήσια χρέωση ισχύει μόνο για τις ημέρες που γίνεται χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής. Όσοι συνδρομητές θέλουν να ενεργοποιήσουν το COSMOTE TRAVEL PASS μπορούν να καλέσουν την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13838 για ιδιώτες και στο 13839 για επαγγελματίες, να επισκεφτούν ένα κατάστημα COSMOTE, ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή online μέσω του MyCOSMOTE.
 
Επιπλέον, η COSMOTE επεκτείνει την υπηρεσία περιαγωγής Travel & Surf τώρα και σε χώρες εκτός Ευρώπης για τους συνδρομητές συμβολαίου που επιθυμούν να σερφάρουν στο internet ξέγνοιαστα από το κινητό τους, μόνο από 2€. Οι συνδρομητές της εταιρείας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μπορούν να αποκτήσουν ένα πάσο πρόσβασης ανάλογο με τις ανάγκες τους και να πλοηγούνται στο Internet με απόλυτο έλεγχο κόστους και πολύ χαμηλές χρεώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04