search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Θύματα οι συμβασιούχοι(Δημοσιεύτηκε στο “Π’ 22/10/2009)

22.10.2009 15:58

Τα «πάντα όλα» έχουν παγώσει στην ΕΡ Τ, προφανώς μέχρι να υλοποι ηθούν οι σχεδιασμοί της νέας κυβέρνησης αναφορι κά με το νέο οργανόγραμμα στη δημόσια τηλεόραση.

Τα «πάντα όλα» έχουν παγώσει στην ΕΡ Τ, προφανώς μέχρι να υλοποι ηθούν οι σχεδιασμοί της νέας κυβέρνησης αναφορι κά με το νέο οργανόγραμμα στη δημόσια τηλεόραση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και εκπλήξεις από τη στιγμή που υπάρ χουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι μπορεί ο πρόεδρος που θα επιλεγεί να είναι μάνατζερ από την αγορά και δημοσιογράφος ο διευθύνων σύμβουλος που θα τοποθετηθεί από τον αρμόδιο υπουργό.

Μέχρι να γίνουν αυτά πάντως, τα «θύματα» της υπόθεσης είναι οι συμβα σιούχοι της ΕΡΤ που εργά ζονται στις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές της ΝΕΤ, της ΕΤ1 καθώς και της ERTSAT, εξαιτίας της μη προβολής του νέου προγράμματος που ήταν να βγει στον αέρα στις 12 Οκτωβρίου. Με ανακοί νωσή τους οι συμβασιού χοι της ΕΡΤ αναφέρουν ότι «βρίσκονται στον αέρα εκατοντάδες συμβασιού χοι που εδώ και χρόνια ερ γάζονται χωρίς επιδόματα, δώρα και άδειες, με τρίμη νες διακοπές ανά 18 μήνες» τονίζοντας παράλληλα ότι «το χειρότερο δε είναι ότι όλοι αυτοί, καθώς δεν είχαν και δεν έχουν καμία επίση μη ενημέρωση από τη δι εύθυνση, έχασαν τη σεζόν περιμένοντας και συν τοις άλλοις δεν δικαιούνται καν ταμείο ανεργίας, αφού ερ γάζονται ως συμβασιούχοι έργου!».

Ο πρόεδρος Χρήστος Παναγόπουλος έχει στη διάθεσή του τις παραιτή σεις όλων των στελεχών που αποτελούσαν το Δ.Σ. της ΕΡΤ, ωστόσο ο «τζό γος» που γίνεται τώρα είναι ο τρόπος της αποχώρησής του από τη θέση που κατέ χει. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που υπάρ χουν, ο Χρήστος Παναγό πουλος δεν περίμενε την αναφορά των οικονομικών του απολαβών, και μάλιστα ονομαστικά, που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής. Βάσει τώρα κυβερνητικών πηγών, η κίνηση του Γιώργου Πα πανδρέου αποτελεί έμμε σο τρόπο πίεσης προς τον Χρήστο Παναγόπουλο να αποχωρήσει από τη θέση του πατώντας επάνω στα χνάρια των Χατζηεμμανου ήλ (ΟΠΑΠ) και Αθανασό πουλου (ΔΕΗ) που αποχώ ρησαν με… τρόπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51