search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:54
MENU CLOSE

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταματήσει να υπάρχει λέει ο Πάγκαλος

08.07.2014 09:43
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταματήσει να υπάρχει λέει ο Πάγκαλος - Media

Την αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ μετά τις επόμενες εκλογές πρότεινε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος καθώς όπως ανέφερε «έκανε την ιστορική του διαδρομή».

 
Την αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ μετά τις επόμενες εκλογές πρότεινε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος καθώς όπως ανέφερε «έκανε την ιστορική του διαδρομή».

Μιλώντας στον «Βήμα FM» ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως η ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ είναι ένα «ανοιχτό θέμα» και πρόσθεσε ότι κανένας δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ όταν αυτό έπαιρνε 48%. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για το ΠΑΣΟΚ του 8%.

Όπως είπε ότι το ΠΑΣΟΚ «πρέπει να σταματήσει να υπάρχει. Έκανε μια ιστορική διαδρομή. Τα κόμματα δεν είναι αιώνια, απαραβίαστα και θρησκευτικές έννοιες».
 
Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να γίνουν μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές έτσι ώστε να μην διαταραχτεί το έργο της συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα πρέπει να συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση προκειμένου να εξαντλήσει όλη την τετραετία, είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να ηγηθεί του όποιου νέου σχήματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστήριξε  πως η απόφαση ανήκει στο Συνέδριο ενώ εκτίμησε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «μπορεί να έχει και δίκιο» πως με τον τρόπο που γίνεται η συζήτηση περί αλλαγής ηγεσίας, είναι «γελοία και προσβλητική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51