search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι μια ερωτική τριλογία στην Ελλάδα του σήμερα

11.07.2014 18:49
Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι  μια ερωτική τριλογία στην Ελλάδα του σήμερα - Media

Μετά την κυκλοφορία του «Αν…» στις ελληνικές αίθουσες και τον μετέπειτα εισπρακτικό του θρίαμβο, κόβοντας 550.000 εισιτήρια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει άμεσα το δεύτερο φιλόδοξο κινηματογραφικό του βήμα…

Μετά την κυκλοφορία του «Αν…» στις ελληνικές αίθουσες και τον μετέπειτα εισπρακτικό του θρίαμβο, κόβοντας 550.000 εισιτήρια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει άμεσα το δεύτερο φιλόδοξο κινηματογραφικό του βήμα, γράφοντας, σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας σε μια μια ερωτική τριλογία στην Ελλάδα του σήμερα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, αυτή τη φορά ο γνωστός Έλληνας δημιουργός καταπιάνεται με τρεις, φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες που στο τέλος όμως αποκτούν κοινό φινάλε.  Ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους κεντρικούς Έλληνες πρωταγωνιστές της ταινίας προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.

Η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παραμένει ακόμη ατιτλοφόρητη, ενώ τα γυρίσματα του πρώτου μέρους έχουν ήδη ξεκινήσει. Το δεύτερο και τρίτο μέρος του φιλμ θα γυριστούν προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Πρωταγωνιστές της πρώτης ιστορίας είναι ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Ταουφίκ Μπαρχόμ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51