search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:34
MENU CLOSE

Ξανά μαζί η νοσοκόμα και το σκυλάκι, που «χώρισαν» λόγω Έμπολα (Video)

02.11.2014 10:43
Ξανά μαζί η νοσοκόμα και το σκυλάκι, που «χώρισαν» λόγω Έμπολα (Video)
 - Media

Συγκινημένη η Νίνα Φάρμ, η νοσοκόμα που επέζησε από τον Εμπολα, συνάντησε ξανά το κατοικίδιο της, τον Μπέντλεϊ, μετά την καραντίνα τριών εβδομάδων στην οποία είχε τεθεί και τα τεστ που υποβλήθηκε.
 

 
Συγκινημένη η Νίνα Φάρμ, η νοσοκόμα που επέζησε από τον Εμπολα, συνάντησε ξανά το κατοικίδιο της, τον Μπέντλεϊ  μετά την καραντίνα τριών εβδομάδων στην οποία είχε τεθεί και τα τεστ που υποβλήθηκε.
 
Η νοσοκόμα από το Ντάλας προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα, ενώ φρόντιζε τον Τόμας Ερικ Ντάνκαν, ο οποίος πέθανε από τη θανατηφόρα ασθένεια στις 8 Οκτωβρίου.
 
Ενώ η ίδια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Μπεσθέντα του Μέριλαντ για θεραπεία, ο κόσμος αναρωτιόταν τι θα γίνει με τον Μπέντλει, το ενός έτους σκυλάκι της, ειδικά μετά την απόφαση των αρχών στην Ισπανία να κάνουν ευθανασία στο σκυλί μίας νοσοκόμας που διαγνώσθηκε με Εμπολα.
 
Αλλά οι αξιωματούχοι υγείας στο Ντάλας απλά πήραν τον Μπέντλει σε μια άγνωστη τοποθεσία, όπου παρέμεινε σε καραντίνα για την 21 ημερών περίοδο επώασης του ιού. Στη συνέχεια του έκανα τρεις φορές τεστ για Εμπολα και εφόσον ήταν αρνητικό και τις τρεις φορές, επέστρεψε στην ιδιοκτήτρια του μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.
           

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:29