12/12/2019 03:33:22

Ιταλός μηνύει χειρούργο γιατί του… συρρίκνωσε το πέος!

Ιταλός μηνύει χειρούργο γιατί του… συρρίκνωσε το πέος! - Media

Ένας 70χρονος Ιταλός υποβλήθηκε σε επέμβαση για να διορθώσει δυσμορφία στο πέος του, αλλά… μάλλον κάτι πήγε στραβά καθώς καταγγέλλει ότι οι διαστάσεις του άλλαξαν!
 
Συγκεκριμένα, ο 70χρονος απευθύνθηκε σε χειρουργό για να του δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημά του, αφού πάσχει από τη νόσο Peyronie, η οποία προκαλεί κάμψεις στο πέος οδηγώντας σε δυσμορφία, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται αισθητικά αλλά και λειτουργικά προβλήματα.
 
Υποβλήθηκε λοιπόν σε επέμβαση αλλά το ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύθηκε αλλά επιδεινώθηκε...
 
Ο άνδρας, λοιπόν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, κατηγορεί τον θεράποντα ιατρό του υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο δε βελτίωσε το πρόβλημά του, αλλά του... μίκρυνε το μόριο.
 
Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ενημερωθεί για τις πιθανότητες ανεπιτυχούς επέμβασης και των επιπτώσεων στην υγεία του.
 
Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο 70χρονος εμφανίζει ακόμα δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, έτσι αποφάσισε να ασκήσει μήνυση κατά του γιατρού, αλλά και κατά του δημόσιου νοσοκομείου στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση.
 
Το θύμα ζητά αποζημίωση ύψους 52.000 ευρώ, ωστόσο ο γιατρός απορρίπτει τους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας ότι είχε ενημερώσει τον ασθενή για τις πιθανότητες αποτυχίας.
 
 
Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.