search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:05
MENU CLOSE

Τα τρια τηλεφωνήματα του Τσίπρα που έριξαν τους τόνους

01.02.2015 09:35
Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για την κακοκαιρία - Media

Τρία τηλεφωνήματα σε «επίπεδο κορυφής» έγιναν το Σάββατο για την αποκλιμάκωση της έντασης που δημιουργήθηκε μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ την Παρασκευή.

(Αναδημοσίευση από tovima.gr)

Τρία τηλεφωνήματα σε «επίπεδο κορυφής» έγιναν το Σάββατο για την αποκλιμάκωση της έντασης που δημιουργήθηκε μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο έγινε από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προς τον Μάριο Ντράγκι, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Το δεύτερο έγινε από τον πρόεδρο του Eurogroup προς τον Τσίπρα. Ο Ντεϊσελμπλούμ διευκρίνισε ότι το κλίμα έντασης που δημιουργήθηκε μετά τη συνέντευξη Τύπου οφείλεται σε «παρεξήγηση».

Το τρίτο τηλεφώνημα έγινε από τον Μάρτιν Σουλτς προς τον έλληνα Πρωθυπουργό. Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου πληροφόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για τις συνομιλίες που είχε με την Ανγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ στο δείπνο της Παρασκευής στο Στρασβούργο και τόνισε ότι το κλίμα κάθε άλλο παρά εχθρικό ήταν προς την Ελλάδα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02