search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 18:01
MENU CLOSE

Πιθανή η απουσία Μητσοτάκη από την ψηφοφορία για ΠτΔ

18.02.2015 12:45
Μητσοτάκης: Το θέμα ηγεσίας πρέπει να τεθεί από τον Σαμαρά - Media

Ανοιχτό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απουσιάσει από την αποψινή ψηφοφορία για ΠτΔ.

Ανοιχτό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απουσιάσει από την αποψινή ψηφοφορία για ΠτΔ.
 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας χθες στην εκπομπή «360 μοίρες» είχε αρχικά εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου:
 
«προσωπικά δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εύχομαι να αποδειχθεί ένας καλός Πρόεδρος και η θητεία του στο Προεδρικό Μέγαρο να διαψεύσει τις επιφυλάξεις μου».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσανατολίζεται στο να μην προσέλθει στη Βουλή το απόγευμα, οπότε και θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία.
 
Φεύγοντας πάντως από τα γραφεία της Συγγρού μετά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους: «Θα έχετε απαντήσεις για όλα μέχρι το απόγευμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 17:55