search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 16:20
MENU CLOSE

Light σε Σολωμού: «Δεν έχω ανάγκη την εκπομπή σου, σου κάνω χάρη που σου δίνω συνέντευξη»

26.05.2024 17:35
light

Ο Light βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού και προβλήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής (26/5), ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου». Στο απόσπασμα αυτό, ο τράπερ αναφέρεται στην αντιπαράθεση που είχε κατά τη διάρκεια του Fame Story με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον αρνητικό τρόπο με τον οποίο τον σχολιάζουν στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πραγματικά το διασκέδασε. Είχε καιρό να βρει κάτι τόσο ενδιαφέρον ν’ ασχοληθεί. Νομίζω του κάναμε μεγάλη χάρη. Όταν τους κρίνω στο Instagram, μετά μου τηλεφωνούν και ζητούν συγγνώμη, λέγοντας ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Σήμερα, δεν χρειάζεσαι την τηλεόραση για να γίνεις γνωστός. Εγώ δεν έγινα διάσημος από την τηλεόραση. Δεν έχω ανάγκη ούτε την εκπομπή σου, ούτε τη φυλλάδα σου, ούτε τίποτα. Είμαι το δικό μου ειδησεογραφικό μέσο. Σου κάνω χάρη που δίνω συνέντευξη έξω από το live» ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο ράπερ αναφέρθηκε στον καβγά με τον Snik στα βραβεία MAD, λέγοντας: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ηταν λάθος, αλλά έμαθα από αυτό. Δεν είμαι τηλεπαρουσιαστής, είμαι ράπερΔεν γίνεται να με χτυπήσεις και εγώ να κάτσω δίπλα. Δεν είναι αυτή η κουλτούρα μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ, “δεν είναι αντρικό”. Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με χτυπήσεις και θα γυρίσω το άλλο μάγουλο;»

Διαβάστε επίσης:

«Walk with me, Hamptons»: Βιβλίο-ερωτικό γράμμα για το πολυτελές θέρετρο

Συνελήφθη η Νίκι Μινάζ στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών

Μπέττυ Μαγγίρα για δηλώσεις Κωνσταντινίδη κατά Αντετοκούνμπο: «Ντροπή για ένα παιδί που ξεκίνησε από ‘κει που ξεκίνησε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 16:19