search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:30
MENU CLOSE

Συνελήφθη αστυνομικός- βαποράκι

30.10.2009 13:29
Συνελήφθη αστυνομικός- βαποράκι - Media

Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθές στην Αθήνα από τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, γιατί…διακινούσε ναρκωτικά στις φυλακές.  Μαζί του συνελήφθησαν και δυο αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας ήταν κρατούμενος προς μεταγωγή. Όπως προέκυψε από την προανάκριση

Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθές στην Αθήνα από τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, γιατί…διακινούσε ναρκωτικά στις φυλακές.  Μαζί του συνελήφθησαν και δυο αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας ήταν κρατούμενος προς μεταγωγή. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, μαζί με τους δυο αλλοδαπούς που συνελήφθησαν και με τη συνεργασία δυο ακόμα αλλοδαπών, είχαν συστήσει συμμορία η οποία διακινούσε ναρκωτικά στις φυλακές. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Και οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν το απόγευμα στον εισαγγελέα, ενώ ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:29