ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:19
MENU CLOSE

Θάνατος ύστερα από ραδιοφωνικό διαγωνισμό

11.11.2009 17:07

Η οικογένεια μιας κοπέλας που πέθανε το 2007 αφού έλαβε μέρος σε διαγωνισμό που οργάνωσε τοπικός ραδιοσταθμός έλαβε αποζημίωση 16,5 εκατομμύρια δολάρια. Η Τζένιφερ Στρέιντζ ήταν 28 χρόνων όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό που οργάνωσε ραδιοσταθμός της Καλιφόρνιας, ο οποίος πρόσφερε το παιχνίδι Νιντέντο σε εκείνον ή εκείνη που θα μπορούσε να πιει τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού χωρίς να ουρήσει ή να κάνει εμετό…

Μ ετά τη δοκιμασία, στην οποία η Τζένιφερ έλαβε μέρος, αλλά δεν κέρδισε, παραπονέθηκε στους συναδέλφους της ότι είχε πονοκέφαλο και ήθελε να γυρίσει σπίτι της. Λίγο αργότερα πέθανε. Η αυτοψία έδειξε ότι η νέα υπέκυψε από δηλητηρίαση από το νερό. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που συμβαίνει όταν κάποιος πιει υπερβολική ποσότητα υγρού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κώμα ή και θάνατο.

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση διεκδικώντας 34 εκατομμύρια δολάρια, ο ραδιοσταθμός υπερασπίστηκε τη θέση του λέγοντας ότι επρόκειτο για «αμέλεια» του θύματος, αλλά οι ένορκοι δικαίωσαν την οικογένεια και διέταξαν την καταβολή της αποζημίωσης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:16
Exit mobile version