search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 02:54
MENU CLOSE

Απίστευτο ξύλο στο Ντέρμπαν

14.06.2010 13:21
Απίστευτο ξύλο στο Ντέρμπαν - Media

Τους χούλιγκανς φοβούνταν οι Νοτιοαφρικανοί, οι εργαζόμενοι στο στάδιο του Ντέρμπαν έγιναν αιτία για τα πιο σοβαρά επεισόδια στο Μουντιάλ. Οι ωρομίσθιοι υπάλληλοι που είχαν προσληφθεί από την οργανωτική επιτροπή για να δουλέψουν στον αγώνα Γερμανίας – Αυστραλίας εξαγριώθηκαν όταν διαπίστωσαν ότι οι αμοιβές τους ήταν πολύ χαμηλότερες από τις συνηθισμένες.

Τους χούλιγκανς φοβούνταν οι Νοτιοαφρικανοί, οι εργαζόμενοι στο στάδιο του Ντέρμπαν έγιναν αιτία για τα πιο σοβαρά επεισόδια στο Μουντιάλ.

Οι ωρομίσθιοι υπάλληλοι που είχαν προσληφθεί από την οργανωτική επιτροπή για να δουλέψουν στον αγώνα Γερμανίας – Αυστραλίας εξαγριώθηκαν όταν διαπίστωσαν ότι οι αμοιβές τους ήταν πολύ χαμηλότερες από τις συνηθισμένες.

Συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του γηπέδου και της οργανωτικής επιτροπής για να διαμαρτυρηθούν και η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση. Σημειώθηκαν σοβαρές συμπλοκές ενώ έγινε χρήση ακόμη και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 01:07