search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Βενιζέλος: «Τώρα αποφασίζουν οι πολίτες»

03.05.2012 06:45
Βενιζέλος: «Τώρα αποφασίζουν οι πολίτες» - Media

«Τώρα αποφασίζουν οι πολίτες, από Πέμπτη πρωί μέχρι την Κυριακή παίζεται το παιχνίδι», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Τώρα αποφασίζουν οι πολίτες, από Πέμπτη πρωί μέχρι την Κυριακή παίζεται το παιχνίδι», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε επίσης ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη θέση με αυτοδυναμία και επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά ότι διεκδικεί την ψήφο «σιωπηλός και κρυπτόμενος».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον ως «διχασμένο κόμμα» καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, εμφανίζεται ως φιλοευρωπαϊκό κόμμα, αλλά αυτά που λέει είναι απολύτως ανέφικτα εντός Ευρώπης.

Τέλος επανέλαβε ότι τον Ιούνιο δεν θα τεθεί θέμα μείωσης 13ου και 14ου μισθού αλλά και κατώτατου μισθού, καθώς και ότι δεν θα υπάρξει αύξηση της φορολογίας.

(Το βίντεο είναι από το real.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:16