ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:49
MENU CLOSE

Ένταλμα σύλληψης του Bαξεβάνη

27.10.2012 17:29

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη.
 

Η απάντηση της δημοσιογραφικής ομάδας του Κώστα Βαξεβάνη έρχεται από το site τους, www.koutipandoras.gr, όπου αναφέρεται: "Η  Δικαιοσύνη, που για τρία χρόνια κωλυσιεργεί, κάνει τα στραβά μάτια και παρακολουθεί νωχελικά σαν απλός παρατηρητής την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, να πετούν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών εκπλήσσει για μία ακόμη φορά, με τα “αντανακλαστικά” της.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, την ώρα που η συναλλαγή με την οποιαδήποτε τράπεζα γίνεται δημόσια. Επειδή σεβόμαστε ούτως ή άλλως το δικαίωμα του καθενός να διατηρεί λογαριασμό γι αυτό και ενσυνείδητα δεν δημοσιεύσαμε, αν και τα έχουμε στη διάθεσή μας, τα ποσά που περιέχονται στους εν λόγω λογαριασμούς.

Η πρόκληση δε είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί η Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά αντί να στραφεί εναντίον αυτών που λασπολογούν-εκβιάζουν-κοροϊδεύουν έναν λαό στρέφονται κατά εκείνων που επιδιώκουν με αξιοπρέπεια την αλήθεια».

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:48
Exit mobile version