search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:09
MENU CLOSE

Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή με ένα νεκρό – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη

30.04.2024 16:41
marousi-new

Σε τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στο Μαρούσι, με απολογισμό έναν 23χρονο νεκρό, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι δυο είναι οι τραυματίες της συμπλοκής, 23 και 26 ετών καθώς και ακόμη ένα άτομο. Οι έρευνες για τον δολοφόνο συνεχίζονται με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Θυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κηφισιάς, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Από τη συμπλοκή έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό και τραυματίστηκαν ένας 26χρονος και ένας 23χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος ήταν στην παρέα του δράστη, ενώ ο έτερος τραυματίας είναι από την πλευρά του θύματος.

Η αφορμή της συμπλοκής ήταν ασήμαντη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας από τους εμπλεκόμενους, άγνωστο ακόμα ποιος, φέρεται να είπε: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο με καλάσνικοφ στο Ηράκλειο – Ένας 23χρονος τραυματίας

Σύνταγμα: Εκκενώθηκε συρμός του Μετρό που γέμισε καπνούς

Μέσα Μεταφοράς: Στάσεις εργασίας την Πρωτομαγιά – Ανατροπή με τις ώρες κυκλοφορίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:09