search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:29
MENU CLOSE

Σοκ στο Χαλάνδρι: Συμμορία ανηλίκων λήστεψε μαθητές υπό την απειλή μαχαιριών

30.04.2024 11:15
knife_new

Νέο κρούσμα παραβατικότητας ανηλίκων καταγράφηκε στο Χαλάνδρι, όταν συμμορία λήστεψε με την απειλή μαχαιριού μαθητές.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή του Νομισματοκοπείου στο Χαλάνδρι, όταν ανήλικοι λήστεψαν ένα 13χρονο μαθητή της δευτέρας Γυμνασίου και τον φίλο του, που επέστρεφαν στο σπίτι τους από τη βόλτα τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα θύματα της ληστείας κινούνταν επί της οδού Σαρανταπόρου. Εμφανίστηκε μπροστά τους τότε ένας ανήλικος με ένα ποδήλατο.

Τους είπε να μείνουν ακίνητοι και στη συνέχεια έδωσε σύνθημα σφυρίζοντας δύο φορές. Πίσω από τις καλαμιές εμφανίστηκαν ακόμη τρεις ανήλικοι, τους κύκλωσαν και απαίτησαν να τους παραδώσουν όσα χρήματα έχουν πάνω τους, όπως και έκαναν οι δύο μαθητές. Στη συνέχεια, ωστόσο, κέντρισε το ενδιαφέρον τους ένα ρολόι, τύπου smartwatch το οποίο φορούσε 13χρονος.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της ανήλικης συμμορίας του είπε «δώσε μου το ρολόι, έχω μαχαίρι, θα σε μαχαιρώσω», ενώ ο ένας από τα άλλα μέλη τον προέτρεψε να επιδείξει το μαχαίρι και τελικά ο 13χρονος φοβήθηκε και έδωσε το ρολόι. Στη συνέχεια οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλανδρίου αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Διαβάστε επίσης

Διαμαρτυρία vegans το απόγευμα στο Σύνταγμα ενάντια στο σούβλισμα των αρνιών το Πάσχα

Απεργία Πρωτομαγιάς: Πώς (δεν) θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές σήμερα – Η πρόγνωση έως το Μεγάλο Σάββατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19