ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:06
MENU CLOSE

Τσίπρας: Πώς θα επενδύσουν σε οικονομία που καταρρέει;

01.04.2013 15:25

Την εκτίμηση ότι οι επενδυτές δεν θα έρθουν ποτέ να επενδύσουν «σε μια οικονομία που καταρρέει» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ομιλία του στους εργαζόμενους της ΕΘΝΟDATA, ενοικιαζόμενους εργαζόμενους μέσω άλλων εταιρειών (ICAP, MELLON) και στους εργαζόμενους του τοπικού σωματείου εργαζομένων στην Εθνική.

Ν.Δ:
Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι «η κυβέρνηση οδηγεί σταθερά τη χώρα μακριά από τα επικίνδυνα βράχια του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ», κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι έχει γνωστή αδυναμία στην κινδυνολογία.
 
«Το κάνει συνεχώς από το περασμένο καλοκαίρι και διαψεύδεται ανελλιπώς. Έτσι θα συμβεί και αυτή τη φορά», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ανταπαντά:
«Οι ανακοινώσεις της ΝΔ σε καθημερινή βάση είναι πρωταπριλιάτικες και ούτε καν αστείες.
 
Ωστόσο, αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση κάνει κατάσχεση στις καταθέσεις, στους μισθούς και στις συντάξεις των πολιτών πάνω από χίλια ευρώ για οφειλές στο δημόσιο, επιβαρύνει συνεχώς με χαράτσια και προωθεί τις απολύσεις στο δημόσιο.»

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:01
Exit mobile version