search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:20
MENU CLOSE

Η χαρά της Ν.Δ. και ο φόβος του αυτογκόλ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2331
25/04/2024
27.04.2024 15:27
nea_dimokratia_ktirio_new

Η κυβέρνηση πετάει την μπάλα στην εξέδρα σε ό,τι αφορά την ακρίβεια και προσπαθεί να συμμαζέψει όσους σκόρπισαν λόγω του γάμου ομοφύλων, των Τεμπών και άλλων προβλημάτων. Δεν μπορεί όμως να μην χαίρεται με όσα συμβαίνουν γύρω της – και κυρίως στους χώρους οι οποίοι μπορεί να της αποσπάσουν ψηφοφόρους.

Στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι – από το «δεν τρώγονται οι αναβαθμίσεις» του Φαραντούρη μέχρι τις «ό,τι να ’ναι» εξαγγελίες Κασσελάκη για την Υγεία. Στο ΠΑΣΟΚ μιλάνε πολύ, αλλά δεν μένει τίποτα. Στην Άκρα Δεξιά το έχουν ρίξει στα κλοτσομπουνίδια υπενθυμίζοντας ότι αυτός ο χώρος και ο τραμπουκισμός είναι έννοιες ταυτόσημες.

Με τούτα και μ’ εκείνα, ύστερα από μια απότομη καταβύθιση ποσοστών στις δημοσκοπήσεις, η Ν.Δ. προσπαθεί να ανακτήσει τις περισσότερες από τις απώλειες. Θα τα καταφέρει; Άγνωστο. Πάντως, αν τα πάει χάλια στις ευρωεκλογές, η ευθύνη θα είναι ολόκληρη δική της. Σαν να παίζει μόνη της και να χάνει με αυτογκόλ…

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης: Νέες βολές κατά Κασσελάκη – «Η κοινωνία δεν θέλει μικρομεγαλισμούς»

Προανακριτική για το «μπάζωμα»: Η Κουμουνδούρου μιλά για «κίνηση ματ» – «Καρφιά» για ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

Η καθυστέρηση στην τοποθέτηση του Σπήλιου Λιβανού στα ΕΛΠΕ και το σενάριο της… Βουλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:20