search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Τι το θέλει το δίπλωμα ο παππούς;

11.04.2013 21:00
Τι το θέλει το δίπλωμα ο παππούς; - Media

Υπάρχουν άνθρωποι που και στα 80 τους είναι μια χαρά. Διαυγέστατοι και ικανότατοι.

Υπάρχουν άνθρωποι που και στα 80 τους είναι μια χαρά. Διαυγέστατοι και ικανότατοι. Άλλοι που και σε νεότερη ηλικία δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Αυτό φυσικά δεν είναι σε κανένα εύκολο ώστε να το παραδεχτεί.  Και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει να κάνει με την οδήγηση. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουμε δει όλοι τον συμπαθή παππού να πηγαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα ποδηλάτου και να κοιτά γύρω – γύρω με ένα συμπαθές πλην όμως αγελαδίσιο βλέμμα;
Στην Βαυαρία προχθές ένας 77χρονος άνδρας και η 70χρονη αδερφή του παρευρέθηκαν σε κηδεία γνωστού τους. Η τελετή έγινε σε κοντινό χωριό και η επιστροφή ήταν υπόθεση πέντε λεπτών. Ο γιός του ηλικιωμένου άντρα πήρε τηλέφωνο να βρει τον πατέρα του αλλά μη βρίσκοντάς τον δεν ανησύχησε. Το έκανε όμως την επόμενη μέρα όταν τον πήρε τηλέφωνο η γερμανική πρεσβεία στην Αυστρία για να του ζητήσει να πάει να παραλάβει τον πατέρα του.
Ο άνδρας έκανε λάθος στροφή και ξεχάστηκε μιλώντας με την αδερφή του. Πίστευε ότι θα έφταναν σύντομα σπίτι τους αλλά κατέληξαν στην γειτονική Αυστρία. Τους ανακάλυψαν όταν μπήκαν ανάποδα σε πολυσύχναστη γέφυρα της πόλης Λιντς και προκάλεσαν καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.
Ευτυχώς πάντως δεν χτύπησε κανείς και με τη βοήθεια του γιου ο μπαμπάς και η θεία επέστρεψαν ασφαλείς στην Βαυαρία. Οδικώς βέβαια αλλά οδηγούσε ο γιος πλέον…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55